yoğurt

  1. Çağlayağmur

    Bebeğimde ek besinlere ne zaman başlamalıyım?

    Bebeğimde ek besinlere ne zaman başlamalıyım? Bebeğinizin dört aylık olana dek diyetini anne sütü eğer bu yetersizse formül mama oluşturmaktadır. (Çocuk hekiminiz buna, vitaminler ve demir ekleyebilir). Dört ile altıncı aylar arasında katı gıdalar eklemeye başlayabilirsiniz. Ancak halen ana...
  2. Papatya

    Yoğurtlu Granola Bar, Hafif Granola Bar, Yoğurtlu Granola

    Granolamız yoğurt ile daha sağlıklı bir atıştırmalık haline geliyor. Yoğurt, diyette yağ yakımını hızlandırır. Bolca yoğurt tüketelim! Malzeme Listesi 1 su bardağı yulaf ezmesi 1/2 su bardağı hindistancevizi tozu 1/2 su bardağı file badem 2 yemek kaşığı susam 2 yemek kaşığı ay...
  3. Papatya

    Yoğurt yemelisiniz, çünkü...

    Yoğurt, besin değeri yüksek, laktik asit fermantasyonu sonucunda elde edilen ve canlı laktik asit bakterileri içeren fermente bir süt ürünüdür. Lactobacillus bulgaricus sütten yoğurt yapmak için kullanılan birkaç bakteri türünden biridir. Yoğurt hemen her yemeğin yanında tüketmek için...
  4. Papatya

    Süt nasıl yoğurt oluyor?

    Süt nasıl yoğurda dönüşür Süt nasıl yoğurt olur Yoğurdun hikayesi Sütten nasıl yoğurt olur Yoğurdun dünyadaki popülaritesi giderek artıyor. Yunan yoğurdu adı verilen süzme yoğurt türü bugün milyarlarca dolarlık bir sanayi haline geldi. İçerdiği yararlı bakteriler nedeniyle yoğurdun ne kadar...
  5. Papatya

    Yoğurtla yapabileceğiniz tarifler

    Nar ve çikolata Bir kase yoğurdun içine dilediğiniz miktarda nar tanesi ve 2 çorba kaşığı çikolata damlaları ilave edin. İyice karıştırın. Görüntüsü bir harika! Hurma ve fıstık... Yok böyle bir tat daha... Çukur bir kasenin içine 1 adet hurmayı doğrayın ardından onu yoğurtla karıştırın...
Top