1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Açık Büfe Düzenlemesi

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.618
    Beğenileri:
    5.957
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    4.366 ÇTL
    Açık büfede tam bir yemek takımınız yetişmeyebilir. Tek kalmış büyük servis kayık tabaklardan yararlanabilirsiniz. Fakat misafirlerin yemeklerini koyacakları tabaklar eş olmalıdır. Şayet çok misafiriniz varsa ve tabaklarınız yetmeyecekse iki değişik takım kullanabilirdiniz. Fakat bunları masada ayrı ayrı yerlere üst üste dizerek koyun.
     
Benzer Konular
  1. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    470
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    488
  3. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    4.671
  4. RUZG4R
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    315
  5. Papatya
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    597
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş