1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Adaçaylı tavuk sarması

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 26 Şubat 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.017
    Beğenileri:
    539
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    İşe başlamadan tatile giren hakime
    Yer:
    yüreğinden uzaklar da...
    Banka:
    199 ÇTL
    6 Dilim tavuk biftek
    6 Dilim kaşar peyniri
    6 Yaprak adaçayı
    1 Çay bardağı kuş üzümü
    2 Çorba kaşığı dolma fıstığı
    1 Çay bardağı zeytinyağı
    1 Kahve fincanı sirke
    Yarım demet maydanoz
    2 Adet soğan rendesi
    Tuz, karabiber
    Kırmızıbiber
    Kimyon
    Servis için yeşil salata ve turşu

    Tavuk bifteklerine tuz ve karabiber serpin, bir tavaya zeytinyağını koyun kızdırın soğan ilave edin bir iki kez çevirin ateşten alın sirkeyi, çam fıstığını, kuş üzümünü, maydanozu, tuz, karabiber, kimyonu koyun karıştırın, hazırladığınız içten bir tatlı kaşığı alıp bifteğin kenarına koyun , bir dilim kaşar peyniri ve bir yaprak adaçayı koyun rulo sarın, yağlanmış tepsiye dizin, üzerine hafif bir zeytinyağı gezdirip önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 25 dakika pişirin. Patates püresi veya yeşil salata, turşu ile servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş