1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Ağız ve Gırtlak Kanseri İçin Şifali Bitkiler

Konusu 'Alternatif Tıp' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 18 Aralık 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.783
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.063 ÇTL
    Ağız ve Gırtlak Kanseri İçin Şifali Bitkiler

    Ağız ve gırtlak kanseri, en çok erkeklerde görülen kanser türleridir. Kadınlarda görülme sıklığı, erkeklerden 2 kat daha azdır. Ağr içerisinde kızarık kabarıklıklar , yutma zorluğu ve yutkunamama gibi belirtiler, hastalığın teşhisi açından öneli belirtilerdir. Bu iki kanser türü için, fayda sağlayan şifalı bitkiler şunlardır.
    Önerilen bitkilerdeki kullanım şekilleri ; Yağları sürülür ve sarılır. Suları ile gargara yapılır.

    Akgünlük sakızı: Macunu yenir. Suyu ve hülasası içilir. Yağı kullanılır.

    Badem ve yağı: Yenir, ayrıca yağı bal ve sekerle karıştırılır, hem içilir, hem sürülür.

    Çörek otu: Macunu yenir. 5 gram yağı içilir. 5 gram su ile yutulur. Yağı kullanılır.

    Fıstık: Yesil kabukları yenir.

    Hardal (siyah) : Macunu yenir. Hülasası içilir. Yağı sürülür ve sarılır.

    Isırgan otu ve tohumu: Macunu yenir. Çayı, suyu içilir ve gargara yapılır.

    İncir: Suyu ile gargara yapılır.

    Kızılcık: Yenir.

    Kuşburnu (yabani gül) : Macunu yenir. Çayı, suyu içilir ve gargara yapılır.

    Muz : Balla yenir.

    Nane : Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı sürülür ve sarılır.

    Oğul otu (melisa) : Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı sürülür ve sarılır.

    Rezene : Macunu yenir. Çayı, suyu ve hülasası içilir. Yağı sürülür ve sarılır.

    Sap : Suyu ile gargara yapılır.
     

Sayfayı Paylaş