1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Ahududu Likörü Tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Paradoks ~ tarafından 1 Nisan 2013 başlatılmıştır.

  1. Paradoks ~

    Paradoks ~ ... Elif ...

    Katılım:
    6 Eylül 2011
    Mesajlar:
    4.006
    Beğenileri:
    71
    Ödül Puanları:
    2.980
    Meslek:
    Yazılım mühendisi
    Yer:
    Konya
    Banka:
    114 ÇTL
    1 kg ahududu
    1 g amber
    300 g toz şeker
    300 g etil alkol
    2 lt içme suyu
    1 adet çubuk tarçın
    1 adet muskat
    4-5 adet karanfil
    4-5 adet kakule


    Ahududu iyice yıkanır
    Saplarıyla birlikte cam bir kavanoza konur
    Alkol ve baharatlar ilave edilir
    Şeker, sıcak suda eritilerek kavanoza ilave edilir ve ağzı sıkıca kapatılır
    Güneş ve ışık almayan bir yerde 2,5 ay saklanır
    Açılacağı zaman üzerine 1 kadeh kaliteli konyak ilave edilir


    [​IMG]
     
Benzer Konular
  1. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.279
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    451
  3. ZeyNoO

    Ahududu

    ZeyNoO, 12 Mart 2012, Paylaşıldığı Yer: Bitkiler
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    609
  4. Paradoks ~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    744
  5. Paradoks ~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    378
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş