1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Aksaray Hakkında Kısa Bilgi

Konusu 'İl İl Türkiye' forumundadır ve Beyfendi tarafından 27 Aralık 2013 başlatılmıştır.

  1. Beyfendi
    Düşünceli

    Beyfendi Kaf Kef Özel üye

    Katılım:
    12 Aralık 2013
    Mesajlar:
    523
    Beğenileri:
    397
    Ödül Puanları:
    1.830
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci + kamu personeli
    Yer:
    Ankara
    Banka:
    1.015 ÇTL
    Aksaray Hakkında Kısa Bilgi



    Aksaray Yüz ölçümü;

    3,306 Km2 alanı bulunmaktadır.
    Aksaray Nüfusu;

    2012 yıl itibariyle 606,527

    Aksaray Sınır Komşu İlleri;

    Ankara, Konya, Niğde, Nevşeşir ve Kırşehir
    Aksaray İlçeleri,

    Ağaçören, Eskil, Gülağaç, Güzelyurt, Ortaköy ve Sarıyahşi

    Aksaray ‘da Gezip Görülecek Yerler,

    Selime Katedrali ve Peribacaları,
    Ziga Kaplıcaları,
    Aziz Gregorius Kilisesi,
    Kırkdamaltı Kilisesi,
    Aşıklı Höyük,
    Çatalhöyük,
    Manastır Valisi,
    Acemhöyük,
    Ağaçaltı Kilisesi,
    Sümbüllü Kilisesi,
    Çanlı Kilise,
    Karagedik Kilisesi,
    Ala Kilise,
    Pürenli Seki Kilisesi,
    Eğri Minare,
    Zinciriye Medresesi,
    Güvercin Kayası,
    Güzelyurt Evleri,
    Aksaray Müzesi,
    Nora Antik Kenti,
    Sultan Hanı,
    Bahattin Samanlığı Kilisesi……………

    Aksaray Yöresel Yemekleri,

    Katmer,
    Aksaray Tava,
    Arabaşı Çorbası,
    Yeni Dünya Kebabı,
    Şerbetli Pide,
    Mantarlı Bulgur Pilavı,
    Arpa Şehriyeli Pilav,
    Çiğleme,
    Pelte,
    Soğanlama………………..


    Araştirmacı Yazar
    Emre GÜR
     
Benzer Konular
  1. KıRMıZı
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.099
  2. Paradoks ~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.148
  3. Beyfendi
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    534
  4. Beyfendi
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    627
  5. Beyfendi
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    731
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş