1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Aksesuarlar

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    55.490
    Beğenileri:
    6.091
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    16.207 ÇTL
    Tuzluklar: 3 - 4 kişiye 1 adet.

    Tereyağ kapları: Menüye göre 1 tereyağı kabı ve bıçağı her 2 kişi için.

    Ekmek sepeti: Kişi başına küçük ekmekler yemekten önce herkesin tabağına konur. Fakat ayrıca dilimlenmiş ekmekler her hale karşı servis masasına konulmalıdır.

    El yıkama kapları: (Meyvadan sonra) Bir koşul değildir. Yalnız deniz ürünlerinden sonra zorunludur. (Bu kapların içine limon dilimi veya gül tanecikleri konulur ve ılık su ile servis edilir).

    Bıçak konacaklar: Yalnız samimî yemeklerde masaya konur. Çünkü diğer yemeklerde özellikle balıklardan sonra servis değiştirmek koşuldur.

    Küllükler: Masada iştah kapayıcı olarak düşünülür. Bununla beraber sigara içenler için 1 - 2 tane konulabilir.

    Salata tabakları: Salatayı ayrı tabaklarda vermekle her davetli rahatça ya önce ya sonra ya da yemekle yiyebilir. Böylece yemek sosuna sirke karışmaz.
     
Benzer Konular
  1. wien06

    Aksesuarlar

    wien06, 14 Mayıs 2008, Paylaşıldığı Yer: Beden Dili
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    737
  2. sessiz gemi
    Mesaj:
    5
    Görüntüleme:
    964
  3. sorumsuz
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    649
  4. cemree
    Mesaj:
    7
    Görüntüleme:
    843
  5. dderya
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    358
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş