1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Aksesuarlar

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.784
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.064 ÇTL
    Tuzluklar: 3 - 4 kişiye 1 adet.

    Tereyağ kapları: Menüye göre 1 tereyağı kabı ve bıçağı her 2 kişi için.

    Ekmek sepeti: Kişi başına küçük ekmekler yemekten önce herkesin tabağına konur. Fakat ayrıca dilimlenmiş ekmekler her hale karşı servis masasına konulmalıdır.

    El yıkama kapları: (Meyvadan sonra) Bir koşul değildir. Yalnız deniz ürünlerinden sonra zorunludur. (Bu kapların içine limon dilimi veya gül tanecikleri konulur ve ılık su ile servis edilir).

    Bıçak konacaklar: Yalnız samimî yemeklerde masaya konur. Çünkü diğer yemeklerde özellikle balıklardan sonra servis değiştirmek koşuldur.

    Küllükler: Masada iştah kapayıcı olarak düşünülür. Bununla beraber sigara içenler için 1 - 2 tane konulabilir.

    Salata tabakları: Salatayı ayrı tabaklarda vermekle her davetli rahatça ya önce ya sonra ya da yemekle yiyebilir. Böylece yemek sosuna sirke karışmaz.
     

Sayfayı Paylaş