1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Alabalık Buğulama

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve KıRMıZı tarafından 18 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. KıRMıZı
    Aşık

    KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P Yarışma Birincisi

    Katılım:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    27.436
    Beğenileri:
    5.146
    Ödül Puanları:
    11.580
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Karmaşıkkk
    Yer:
    TÜRKİYE
    Banka:
    1.460 ÇTL
    MALZEMELER

    4 adet Alabalık (fileto edilmiş)
    4 adet defne yaprağı
    3 adet domates
    3 adet çarliston biber
    1.5 adet limonun suyu
    70 gr. tereyağ(margarin veya likit yağ da olabilir)
    250 gr. mantar
    1 çorba kaşığı kapari turşusu
    Tuz ve karabiber


    HAZIRLANIŞI

    Domatesler halka halinde kesilip yağlanmış tavaya dizilir.Alabalık filetoları domateslerin üzerine yerleştirilir.Bakiye domatesler ise dörde bölünüp balıkların aralarına yerleştirilir.
    Çarliston biberler çekirdekleri çıkarıldıktan sonra uzun şeritler (veya halkalar) halinde kesilerek balıkların üstüne yerleştirilir. İkiye bölünmüş mantarlar, bir çorba kaşığı kapari turşusu ve defne yaprakları ilave edilir.
    Limon suyu ve balıkların üst seviyesine kadar su konur, kararınca tuz ve karabiber ilave edilir ve kapağı kapatılıp hafif ateşte 30 dakika pişirilir.
    Not: İsteyenler 2 ila 3 diş doğranmış sarımsak ta ilave edebilirler.

     
Benzer Konular
  1. arzum
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    789
  2. KıRMıZı
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    445
  3. ZeyNoO

    Alabalık

    ZeyNoO, 2 Nisan 2011, Paylaşıldığı Yer: Hayvanlar
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    542
  4. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    384
  5. kAşİf
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    620
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş