1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Ankara Pilavı Tarifi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve ~meLek~ tarafından 13 Ekim 2013 başlatılmıştır.

  1. ~meLek~
    Cadı

    ~meLek~ GalataSaray'ım

    Katılım:
    15 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.052
    Beğenileri:
    188
    Ödül Puanları:
    3.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci (:
    Yer:
    Napcan geLcenmi ki?
    Banka:
    109 ÇTL
    Ankara Pilavı

    Malzemeler:

    1 paket arpa şehriye, 1 su bardağı sıvı yağ, 2 kaşık salça, 1 tane orta boy soğan, tuz, karabiber, pul biber, alabildiğince su.

    Hazırlanışı:

    Soğanları soyun ve ince ince doğrayın. Yağı koyduğunuz tencereye soğanları ekleyerek kavurun. Pembeleştikten sonra içine 2 kaşık salça ilave edin. Üzerine 1 paket arpa şehriye, pul biber ve karabiber ekleyerek kavurma işlemine devam edin. Üzerini geçecek kadar su ilave edin ve suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Daha sonra sonra ılık olarak servis edin.
     

Sayfayı Paylaş