1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Arap Tavası

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 8 Ocak 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    555
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    316 ÇTL
    MALZEMELER
    2 yemek kaşığı margarin
    250 gr. kıyma
    6 adet domates
    2 adet kuru soğan
    1 adet yeşil biber
    15 diş sarmısak

    HAZIRLANIŞI
    Kıymayı ve margarini tencereye koyup karıştırın. Kıyma suyunu çekince zar şeklinde doğranmış soğanları ilave edin. Tuz, karabiber atıp kıymayı kavurun. Kavrulan kıymayı fırına dayanaklı bir cam kaba alın. Üzerine küp şeklinde doğranmış domatesleri ilave edin. Yeşil biberleri de halka şeklinde doğrayın. Sarmısakları ilave edin, hepsini elinizle karıştırıp, yayın. 175 derecelik fırında 25 dakika susuz pişirin.
     
Benzer Konular
  1. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.204
  2. KıRMıZı

    Arap Zamkı

    KıRMıZı, 9 Ocak 2010, Paylaşıldığı Yer: Bitkiler
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    880
  3. KıRMıZı
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    487
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    642
  5. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.197
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş