1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Armut Tatlısı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve cemree tarafından 24 Temmuz 2012 başlatılmıştır.

  1. cemree
    Eğlenceli

    cemree =)=) Süper Moderatör

    Katılım:
    16 Şubat 2011
    Mesajlar:
    12.003
    Beğenileri:
    3.735
    Ödül Puanları:
    11.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Yer:
    Ankara
    Banka:
    1.210 ÇTL
    Hafif ve eşsiz bir tatlı, armut köpüğü! Meyve ferahlığının verdiği lezzete ulaşmak için bu tarifi
    mutlaka deneyin.
    Malzemeler
    3 yumurta sarısı
    3-4 yemek kaşığı toz şeker
    1 limon kabuğu rendesi ve suyu
    2 su bardağı süt
    ½ su bardağı un
    Hazırlanışı
    Yumurta sarılarını ve toz şekeri çırpıcı yardımıyla köpürene kadar çırpın. Elemiş olduğunuz
    unu bu karışıma ekleyin ve karıştırmaya devam ederek sütü ilave edin. Limon kabuklarını
    da içine attıktan sonra, birkaç dakika kısık ateşte karıştırarak kaynatın. Kaynayan kremayı
    ocaktan alın ve soğuması için beklerken arada bir karıştırın ki yoğunluğu artmasın. Bu
    sırada iyice yıkadığınız armutları soyun ve arzu ettiğiniz incelikte doğrayın. Daha sonra bu
    armutları limon suyu ile yumuşayıncaya kadar iyice pişirin. Pişirdiğiniz armutları çırpıcı ile
    püre kıvamına getirin ve soğumuş olan krema ile karıştırın. Minik tatlı kaplarına koyduğunuz
    tatlınız artık hazır. Servis için portakal kabukları ile süslemeyi de ihmal etmeyin.

    [Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız!..]
     
Benzer Konular
  1. misafir
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    517
  2. incikk
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    473
  3. Suskun

    Armut Ağacı

    Suskun, 17 Ocak 2010, Paylaşıldığı Yer: Bitkiler
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.092
  4. yaren*
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    1.304
  5. jeriko
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    895
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş