1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Avustralya Vize Basvurusu Icin Gereken Evraklar, Avustralya Vize Basvurusu

Konusu 'Hukuk Köşesi' forumundadır ve imposibel tarafından 7 Şubat 2009 başlatılmıştır.

  1. imposibel

    imposibel Usta

    Katılım:
    14 Aralık 2008
    Mesajlar:
    588
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    630
    Banka:
    1 ÇTL
    BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK AVUSTRALYA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER



    # Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
    # Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, AVUSTRALYA konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    # 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
    # Son üç aylık bordro fotokopisi,
    # Ticari seyahatleriniz için AVUSTRALYA da bulunan firmadan davetiye,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
    # Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # Pasaport,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
    # Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    # Kredi kartlarının fotokopisi,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    # Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.



    ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK AVUSTRALYA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER


    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, AVUSTRALYA konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
    # Ticari seyahatleriniz için AVUSTRALYA da bulunan firmadan davetiye,
    # Kredi kartlarının fotokopisi,
    # Pasaport,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
    # Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
    # Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
    # Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.




    ÖĞRENCİ OLARAK AVUSTRALYA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER


    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu AVUSTRALYA vizesinin fotokopisi,
    # Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, AVUSTRALYA ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
    # Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # AVUSTRALYA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    # Pasaport,
    # Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.




    EMEKLİ OLARAK AVUSTRALYA VİZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER


    # Pasaport,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
    # AVUSTRALYA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.





    EV HANIMI OLARAK AVUSTRALYA VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER



    # Eşinin geçerli veya eski AVUSTRALYA vizesi var ise fotokopisi,
    # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,
    # Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
    # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
    # AVUSTRALYA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
    # Pasaport,
    # Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
    # Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

     

Sayfayı Paylaş