1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Bademli Alabalık Tava

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve KıRMıZı tarafından 18 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. KıRMıZı
    Aşık

    KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P

    Katılım:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    27.153
    Beğenileri:
    6.823
    Ödül Puanları:
    11.580
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Karmaşıkkk
    Yer:
    TÜRKİYE
    Banka:
    7.601 ÇTL
    MALZEMELER

    4 adet alabalık fileto
    50 gr un
    3 adet çırpılmış yumurta
    100 gr kızarmış file badem
    Yeterince tuz ve biber
    Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ


    HAZIRLANIŞI

    Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.
    Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
     
Benzer Konular
  1. KıRMıZı
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    591
  2. KıRMıZı
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    526
  3. ZeyNoO

    Alabalık

    ZeyNoO, 2 Nisan 2011, Paylaşıldığı Yer: Hayvanlar
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    640
  4. Paradoks ~
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    542
  5. kAşİf
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    877
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş