1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Balıklı Kanepe

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve BeReNN tarafından 27 Temmuz 2011 başlatılmıştır.

  1. BeReNN
    Uykumvar

    BeReNN Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    30 Nisan 2011
    Mesajlar:
    8.953
    Beğenileri:
    338
    Ödül Puanları:
    5.330
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    Istanbul, Turkey
    Banka:
    732 ÇTL

    MALZEMELER


    60 gr tereyağı
    l0 adet siyah zeytin
    5 dilim francala ekmeği
    1 tatlı kaşığı limon suyu
    2 adet yumurta haşlanmış
    1 adet füme uskumru balığı


    HAZIRLANIŞI


    Uskumru balığının derisini temizleyip kılçıklarını ayıklanyın. Küçük parçalara bölüp bir kaba koyun. Diğer tarafta tereyağ ile limon suyunu karıştırarak macun kıvamına getirin. Balıkları içine katın çatalla yardımıyla ezip birbirine yedirin.
    Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkarın ve her dilimi dört parçaya bölün üzerleine balıklı karışımı sürün. Yumurtaları halka halka doğrayın sonra ortalarından bölüp kanapelerin üzerine birer parça koyun. En üste de çekirdeklerini çıkardığınız zeytinleri yerleştirip servis yapın.
     
Benzer Konular
  1. k@LpSiz_K@fKéF
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    1.352
  2. KıRMıZı
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    579
  3. BeReNN
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    415
  4. Düş
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    417
  5. Esperanza
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    522
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş