1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Beşamel Soslu Mantarlı Kereviz

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 23 Ocak 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.084
    Beğenileri:
    1.887
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    459 ÇTL
    Malzemeler :
    4 adet kereviz
    250 gr. mantar
    2 havuç
    1 soğan
    3 diş sarımsak
    Tuz, toz şeker
    Zeytinyağı
    Su

    Beşamel sosu için:
    2,5 su b. süt
    1,5 çorba k. un
    Sıvıyağ
    Tuz, karabiber
    Muskat

    Üzeri için:
    Kaşar peyniri

    Hazırlanışı :
    Soğanı, sarımsağı ve havucu sıvıyağda sotelemeye alın. Biraz kavrulunca üzerine mantarı da ekleyin. Elma dilimi doğranmış kerevizi de üzerine ekleyerek bir süre daha soteleyin. Üzerine tuzu serpin. Daha sonra az su vererek pişirin.

    Diğer tarafa beşamel sosu hazırlayın. Bunun için unu sıvıyağda kavurun. Daha sonra üzerine sütü ekleyin, çırparak pişirin.

    Kerevizli karışımı fırın kabına alın. Daha sonra üzerine beşamel sosu gezdirerek, en son kaşar peyniri serpip 180 derecelik fırında pişirin.
     
Benzer Konular
  1. Suskun
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    500
  2. arz-ı hal
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    478
  3. jeriko
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    603
  4. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    512
  5. Paradoks ~
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    439
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş