1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Beze

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 29 Nisan 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    553
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    309 ÇTL
    Beze

    Beze Tarifi - Beze Yapılışı - Beze Nasıl Yapılır - Beze Malzemeleri


    MALZEMELER:
    3 yumurta
    4 kahve fincanı toz şeker
    Yarım paket vanilya
    1 tatlı kaşığı sirke

    YAPILIŞI:
    1- Yumurta akları ile şeker bakır bir tencerede iyice koyulaşıncaya kadar çarpılır. Sirke konur, biraz daha çarpılır.
    2- Vanilya katılır. (İstenirse dövülmüş damla sakızı da konabilir.)
    3- Parşömen kağıdı yayılmış tepsiye kaşık kaşık konur veya krema torbası ile sıkılır.
    4- Hafif hararetli fırında kurutarak uzun süre pişirilir.

    Not: Bezeyi; Krema torbası ile, tepsiye yuvarlak ve çabuk şekilde sıkınız ve yine kurutarak pişiriniz. Sonra bir çubuk ile yuvarlağı marmelatla mantar şeklinde yapıştırınız ve öyle ikram ediniz.
     
Benzer Konular
  1. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    361
  2. Çağlayağmur
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    494
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş