Bir Balığın Kılçığından Ayrılması

ZeyNoO

٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠
V.I.P
Katılım
5 Ags 2008
Mesajlar
61,909
Beğeniler
6,253
Takım
GALATASARAY
#1
Balığın baş kısmı sol kuyruk kısmı sağa gelmek üzere tabağa yerleştirilir. Bıçağın ucu ile balığın tam ortasından baştan kuyruğa ve kendimize paralel gelmek üzere balık üzerinden bir çizgi yapılır. Bu defa kuyruktan başa gitmek üzere bıçakla derin bir kesinti yaparak önce üstteki etler tabağın kenar kısımlarına sonra kalın kılçık kuyruktan ayrılarak başı ile birlikte balık tabağının bir kenarına yerleştirilir. Bu biçimde etler kolayca yenebilir ziyafetlerde genellikle az kılçıklı balıklar servis edilir.
 

Benzer konular

Top