1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Bir Balığın Kılçığından Ayrılması

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.586
    Beğenileri:
    5.886
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.555 ÇTL
    Balığın baş kısmı sol kuyruk kısmı sağa gelmek üzere tabağa yerleştirilir. Bıçağın ucu ile balığın tam ortasından baştan kuyruğa ve kendimize paralel gelmek üzere balık üzerinden bir çizgi yapılır. Bu defa kuyruktan başa gitmek üzere bıçakla derin bir kesinti yaparak önce üstteki etler tabağın kenar kısımlarına sonra kalın kılçık kuyruktan ayrılarak başı ile birlikte balık tabağının bir kenarına yerleştirilir. Bu biçimde etler kolayca yenebilir ziyafetlerde genellikle az kılçıklı balıklar servis edilir.
     
Benzer Konular
  1. kezman
    Mesaj:
    5
    Görüntüleme:
    687
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    495
  3. ...SAKLI CeNNeT__
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    387
  4. Suskun
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    801
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş