1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Bisküvi Hazırlamada Kullanılan Temel Hamur Çeşitleri

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 6 Aralık 2012 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.587
    Beğenileri:
    5.886
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.555 ÇTL
    Bisküvi Hazırlamada Kullanılan Temel Hamur Çeşitleri

    Bisküvi hazırlamada kullanılan temel hamur çeşitleri, pastalarda kullanılan hamur çeşidinin aynıdır.

    • Kek hamuruyla (çarparak) hazırlanan bisküviler.
    • Yağlı (sable) hamuruyla hazırlanan bisküviler.
    • Şuale krem hamuruyla (pişirerek) hazırlanan bisküviler.
    • Tart hamuruyla hazırlanan bisküviler.
    • Mayalı hamurla hazırlanan bisküviler.
    • Yaprak (milföy) hamuruyla hazırlanan bisküviler.
     

Sayfayı Paylaş