Bisküvilerin Yenmesindeki Görgü Kuralları

ZeyNoO

٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠
V.I.P
Katılım
5 Ags 2008
Mesajlar
61,909
Beğeniler
6,253
Takım
GALATASARAY
#1
Bisküvilerin çok kuru olanları elle yenir. Örneğin; tuzlu, çubuk, sable vb. gibi bisküviler. Kesildiği zaman un gibi ufalanan çeşitleri elle yemelidir. Çünkü bunlar kesilmez, kesilecek olursa da ufalanıp tabakta çirkin bir durum yaratırlar.
Hattâ küçük sandviç ve kanepeler de elle yenir.
Marmelâtlı, üstü veya içi kremalı bisküviler ise, çatal veya bıçakla yenir.
 
Ekleyen Benzer konular Kategori Cevaplar Tarih
ZeyNoO Sofra Düzeni ve Servis 0

Benzer konular

Top