1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Bisküvilerin Yenmesindeki Görgü Kuralları

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 11 Ekim 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.608
    Beğenileri:
    5.942
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    4.287 ÇTL
    Bisküvilerin çok kuru olanları elle yenir. Örneğin; tuzlu, çubuk, sable vb. gibi bisküviler. Kesildiği zaman un gibi ufalanan çeşitleri elle yemelidir. Çünkü bunlar kesilmez, kesilecek olursa da ufalanıp tabakta çirkin bir durum yaratırlar.
    Hattâ küçük sandviç ve kanepeler de elle yenir.
    Marmelâtlı, üstü veya içi kremalı bisküviler ise, çatal veya bıçakla yenir.
     
Benzer Konular
  1. Suskun
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    36.925
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    465
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    748
  4. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    900
  5. Çağlayağmur
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    2.006
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş