1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Bitkilerle Mide Tembelliği Tedavisi

Konusu 'Alternatif Tıp' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 20 Ocak 2012 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.784
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.064 ÇTL
    Bitkilerle Mide Tembelliği Tedavisi

    Tanımı: Midenin görevini tam olarak yapamaması durumudur.

    NedenIeri: Midenin iç yüzeyindeki mukoza bezlerinin bazı enzimleri yeteri kadar salgılamamasıdır.

    Öneriler: Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı çıban otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenmesinin ardından süzülerek öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir litre suyun içine bir avuç ince kıyılmış andız kökü katılıp kaynatılmasının ardında süzülerek Öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çorba kaşığı toz haline getirilmiş helile ile iki çorba kaşığı süzme bal iyice karıştırıldıktan sonra ikiye bölünüp yemek aralarında yenir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı karanfil katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenmesinin ardından süzülerek öğle ve akşarn yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir litre suyun içine bir avuç ince kıyılmış şahtere katılıp kaynatılmasının ardında süzülerek öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı kekik katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenmesinin ardından süzülerek Öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir litre suyun içine bir avuç ince kıyılmış öküzdili katılıp kaynatılmasının ardında süzülerek öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı hindiba katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenmesinin ardından süzülerek Öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı soğuk suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı oranında eğir kökü katılıp demlenmesi için on iki saat bekletildikten sonra, süzülerek ılıtılmak için içi kaynar su dolu olan bir başka kabın içine ihyana kadar bırakılıp ardından, günde iki kez, öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı biberiye katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenmesinin ardından süzülerek öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine havanda dövülerek toz haline getirilmiş olan bir çay kaşığı mersin tohumu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenip ardından süzülerek Öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı papatya katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenmesinin ardından süzülerek öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı fesleğen katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenmesinin ardından süzülerek öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı defne yaprağı katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenmesinin ardından süzülerek öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir litre suyun içine bir avuç ince kıyılmış yabani enginar katılıp kaynatılmasının ardında süzülerek öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı ıhlamur katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenmesinin ardından süzülerek öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı sumak katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklenmesinin ardından süzülerek öğle ve akşam yemeklerinden sonra birer çay fincanı içilir.

    * Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir tatlı kaşığı izlanda yosunu katılıp kısa bir süre demlenmesi beklendikten sonra, süzülerek, öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat Önce birer çay fincanı soğuk olarak içilir.

    * Bol miktarda evde hazırlanacak limonata içilir.
     

Sayfayı Paylaş