1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Bögürtlenli ve Labne Peynirli Pasta (Fransa)

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 20 Eylül 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.309
    Beğenileri:
    5.866
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    5.572 ÇTL


    MALZEMELER

    3 Yaprak Jelatin
    ½ Limon Suyu
    600 gr Bögürtlen
    100 gr Labne Peynir
    5 Çorba Kasigi Toz Seker
    1 Su Bardagi Süt
    2 Çorba Kasigi Bögürtlen Surubu
    Ikiye Bölünmüs Hazir Pandispanya

    YAPILIŞI

    Jelatini sicak suyun içine koyun. Kasik yardimiyle karistirip eritin. Yarim
    limon suyunu jelatinle karistirin.
    Bögürtlenlerin 250 gramini mikserde püre haline getirin. Bögürtlen
    püresini labne peyniri ve toz sekerle karistirin. Erittiginiz jelatini de bu
    karisima ekleyin. Sütün içine surubunu koyup karistirin.
    Pandispanyayi bögürtlen suruplu ve likörlü süt ile islatin. Pandispanyalarin
    arasina bögürtlen püreli krem peyniri yayin. Pastayi bu sekilde 3 saat
    buzdolabinda bekletin. Kremasi donmus pastanin üzerine kalan
    bögürtlenleri siralayin. Üzerine pudra sekeri serpip servis yapin.


     

Sayfayı Paylaş