1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Bu Gıdalar Kanserden Koruyor

Konusu 'Alternatif Tıp' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 22 Ocak 2012 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.586
    Beğenileri:
    5.886
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.555 ÇTL
    Bu Gıdalar Kanserden Koruyor

    Brokoli, karnıbahar, beyaz lahana gibi iç içe yapraklı, dallı ve köklü sebzeler de içindeki “isotiyonat” adlı maddenin etkisiyle kanser oluşumunu engelliyor.

    [​IMG]

    Mide ve bağırsak kanserinden korunmak için patates kızartırken kabuklarının soyulmaması, elma, şeftali, domatesin kabuklu tüketilmesi öneriliyor.

    [​IMG]

    İçerdiği Omega 3 yağ asitleri dolayısıyla kansere karşı koruyucu olan balık tüketilmesi öneriliyor.

    [​IMG]

    Sucuk, salam ve ızgara yapılan gıdaların sık tüketilmemesi gerekiyor!

    [​IMG]

    Özellikle enginar ve kereviz, kandaki kolesterolün fazlasını safra asidine dönüştürerek, kolesterolün dengede tutulmasını sağlıyor,kandaki yağ ile toksiklerin dışkı ile atılımınını sağlayarak kansere yakalanma riskini azaltıyor.

    [​IMG]

    Prostat ve mide kanserlerine yakalanma riskini düşürmede muz, şeftali, kayısı, brokoli, ıspanak, maydanoz, semiz otu gibi gıdaların tüketilmesi gerekiyor.

    [​IMG]

    Havuç, domates, soğan, sarımsak, kereviz, enginar ve semizotunun mutfakta bol kullanılması gereken ürünlerden…

    [​IMG]

    Güçlü bir antioksidan olan C vitamini içeren meyve ve sebzelerin her gün düzenli olarak tüketilmesi öneriliyor.Ayrıca portakal ve limon mide kanseri riskinide azaltıyor

    [​IMG]

    Mantarların kansere karşı koruyucu etkisi olduğu, bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiği ifade ediliyor.

    [​IMG]

    Ahududunun kansere yakalanma riskini azalttığı, özellikle siyah ahududunun yemek borusu kanserine yakalanma riskini düşürdüğü, tümör oluşumundan itibaren de tümörün gelişimini yavaşlattığı belirtiliyor.
     
Benzer Konular
  1. ahbeabi
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    466
  2. kelebek
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    491
  3. MeRciMeK
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    402
  4. 'katniss'
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    344
  5. ~meLek~
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    284
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş