1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

C++ İçin substr() Fonksiyonu

Konusu 'C Dili İle Başlangıç' forumundadır ve merakettim tarafından 3 Kasım 2015 başlatılmıştır.

  1. merakettim
    Ecinni

    merakettim Öpözel Üye :*

    Katılım:
    19 Temmuz 2006
    Mesajlar:
    1.939
    Beğenileri:
    326
    Ödül Puanları:
    2.230
    Meslek:
    Ne iş olursa yaparım abi
    Yer:
    leşim ANKARA:)
    Banka:
    1.501 ÇTL
    Merhaba;
    C++'da kullanabileceğiniz basit bir substr() foknksiyonu.

    PHP:
    char substr(char metin,int kacdan,int kactane){//metnin kaçıncı dizisinden kaç tane
         
    if(metin && kacdan>=&& kactane>=0){
                    static 
    char geridon;
                    
    free(geridon);
                    
    geridon=(char *)malloc(sizeof(char)*strlen(metin));
                    
    memset(geridon,'\0',(int)strlen(metin));
                    
    memcpy(geridon,metin+kacdan,kactane);
                    return 
    geridon;
         }else
         return (
    char *)'\0';
    }
     
Benzer Konular
  1. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    930
  2. Suskun
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    1.074
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    617
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    693
  5. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    2.626
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş