1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Çalı Fasulyesi

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arzum tarafından 9 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

  1. arzum

    arzum Forum Tutkunu

    Katılım:
    8 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.918
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    1.130
    Meslek:
    MuHaSeBe
    Yer:
    İstanbulll
    Banka:
    10 ÇTL
    Çalı Fasulyesi

    Hazırlama Süresi: 15
    Pişirme Süresi: 60
    Kişi Sayısı: 6
    Kalori: 738




    Malzemesi:
    1 kg. çalı fasulyesi 1 çay bardağı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet domates 6 adet kesme şeker Tuz

    Tarifi:
    • Fasulyeleri yıkayıp, kenarlarını alın.
    • Her birini uzunlamasına ikiye ya da üçe bölün.
    • Suda bekletin.
    • Tencerenin içine soğanı iri halkalar şeklinde doğrayın.
    • Domatesi üçe bölüp, tencereye sıralayın.
    • Üzerlerine fasulyeleri güneş gibi yan yana dizin.
    • Tuzunu, şekerini atın.
    • Zeytinyağını gezdirin.
    • Üzerini kapatacak kadar su ekleyin.
    • Kısık ateşte 60 dakika pişirin.
    • Ters çevirerek servis tabağına alın.
     
  2. k@LpSiz_K@fKéF

    k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru

    Katılım:
    16 Kasım 2008
    Mesajlar:
    3.721
    Beğenileri:
    35
    Ödül Puanları:
    2.880
    Yer:
    B!L€C€G!M
    Banka:
    48 ÇTL
    Bunu bir yemek kitabından yapmıştım ya ama 1 2 diş sarımsak da atın ve havuçla patates de çok az miktarda eklenince değişik oluyor :)
    Ben sevmiştim :)
     
  3. arzum

    arzum Forum Tutkunu

    Katılım:
    8 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.918
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    1.130
    Meslek:
    MuHaSeBe
    Yer:
    İstanbulll
    Banka:
    10 ÇTL
    patlıcanda koysak türlü olcak zaten:D naptın
     
  4. k@LpSiz_K@fKéF

    k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru

    Katılım:
    16 Kasım 2008
    Mesajlar:
    3.721
    Beğenileri:
    35
    Ödül Puanları:
    2.880
    Yer:
    B!L€C€G!M
    Banka:
    48 ÇTL
    Yok ya türlü olur mu hiç. Bizde türlü dediğin şeye mutlaka et girer :D
    Çok az koyuyorsun patatesle havuçu.
    Ben bir yemek sitesinden öyle görmüştüm bilmiyorum
    Cidden deneyin çok lezzetli oluyor :)
    Birde 1 kilo fasulyeye 6 kesme şeker fazla sanki ya. O tarifte ben 2 tane mi ne atmıştım :)
    Ama bayanlar daha iyi bilir yine de bilmiyorum
     
  5. arzum

    arzum Forum Tutkunu

    Katılım:
    8 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.918
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    1.130
    Meslek:
    MuHaSeBe
    Yer:
    İstanbulll
    Banka:
    10 ÇTL
    o zaman arkadaşlar iki tarifide yapınız sonucuda bize bildiriniz lütfen:)
     
Benzer Konular
  1. iLk_NuR
    Mesaj:
    12
    Görüntüleme:
    1.227
  2. Suskun

    Kara Çalı

    Suskun, 30 Nisan 2010, Paylaşıldığı Yer: Alternatif Tıp
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    545
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    898
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    567
  5. Suskun
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    4.276
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş