1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Çerez menÜ-2

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve -STORM- tarafından 19 Kasım 2010 başlatılmıştır.

  1. -STORM-

    -STORM- Usta

    Katılım:
    16 Aralık 2009
    Mesajlar:
    669
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    630
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İzmir
    Banka:
    16 ÇTL
    Yarın ne pişircem diye düşünmeyin Çerez Menü hizmetinizde...
    Tek isteğimiz var ki emeğe,yemeğe ve yapan kişiye saygı...
    Haydi koyulalım işimize...

    Yine bir yemek yapacağız.
    Kurban Bayramı'na özel yemekler yapacağız o güzel kurban etinden...


    Yemeğimizin adı Bayram Kavurması

    Malzemeler:
    1 kg kuzu but (orta yağlı)
    100 gr kuyruk yağı
    Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik






    Yemeğin Tarifi
    Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.

    Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.

    İşte yemeğimizin görünüşü:
    [Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız!..]
     

Sayfayı Paylaş