1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Cezerye

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve İLkİm* tarafından 22 Nisan 2012 başlatılmıştır.

  1. İLkİm*
    Avare

    İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye

    Katılım:
    22 Kasım 2009
    Mesajlar:
    3.476
    Beğenileri:
    167
    Ödül Puanları:
    3.480
    Banka:
    196 ÇTL
    Cezerye Malzemeler:

    - 1 kg havuç
    - 2 paket ezilmiş kakaolu bisküvi
    - 2 portakal kabuğu rendesi
    - 1 su bardağı dövülmüş ceviz veya fındık
    - 1 su bardağı toz şeker
    - 2 paket vanilya

    Yapılışı:

    Havuçları soyup rendeleyelim. 1 su bardağı sekeri ilave edip kısık ateşte kendi suyunu çekene dek pişirelim (amaç havuçların yumuşaması). Pişen havuçları soğumaya bırakalım. Soğuyan havuca hindistancevizi hariç tüm malzemeleri katıp yoğuralım. Kare veya dikdörtgen tepsiye bu karışımı yayalım ve ıslatılmış bıçak ile küçük dikdörtgenler şeklinde kesip hindistancevizine bulayalım. Arzuya göre minik toplar da yapabilirsiniz.
     
Benzer Konular
  1. Mavi Gül
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    2.890
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş