1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Çikolatalı Mereng

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 21 Eylül 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.478
    Beğenileri:
    5.944
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    3.055 ÇTL


    [​IMG]

    Malzemeler

    Yumurta
    pudra şekeri
    nişasta
    kremşanti

    Tarif

    Yumurta akları pudraşeker ile köpük köpük oluncaya kadar çırpılır.
    Tahta kaşıkla karıştırılarak nişasta eklenir ve sıkma torbasına doldurulup yağlanmış fırın tepsisine sıkılır.
    Düşük ısıda pişirilip ılınmaya bırakılır.
    İki mereng arasına krem şanti ilave edilerek servis tabağına alınır.
    Üzerine benmari usulü eritilmiş çikolata dökülür ve çekilmiş antepfıstığıyla süslenip servis yapılır.


     

Sayfayı Paylaş