1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Çıtır Börek

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve ~meLek~ tarafından 20 Ağustos 2013 başlatılmıştır.

  1. ~meLek~
    Cadı

    ~meLek~ GalataSaray'ım

    Katılım:
    15 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.046
    Beğenileri:
    191
    Ödül Puanları:
    3.330
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Öğrenci (:
    Yer:
    Napcan geLcenmi ki?
    Banka:
    133 ÇTL
    [​IMG]

    Malzemeler:


    4 yufka
    250 gr tereyağ ( eritilmiş )

    İç Harcı İçin;
    500 gr kıyma
    2 adet patates
    2 adet soğan
    Tuz, karabiber

    Yapılışı:

    İç Harcının Hazırlanışı; Soğanlar az sıvı yağda kavrulur üzerine kıyma ilave edilerek kavrulmaya devam edilir. En son olarak da 2 adet patates çiğden rendelenip ilave edilir ve kavrulur. Baharatları eklenir.

    Yufka tezgaha serilir üzerine tereyağ sürülür ve un serpilir. Yufka 2′ ye katlanır ve tekrar yağ sürülüp un serpilir. Geniş tarafına hazırladığımız harcı koyulu sıkı sıkı sarılarak rulo yapılır. Yapmış olduğumuz rulo verev verev kesilerek fırın tepsisine dizilir. Üzerine tereyağı sürülüp fırında pişirilir.

    Afiyet olsun.
     
Benzer Konular
  1. Gizemli Cadi
    Mesaj:
    37
    Görüntüleme:
    2.223
  2. KıRMıZı
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    830
  3. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    508
  4. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    599
  5. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    717
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş