1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Çıtır Tavuk Kızartması

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Paradoks ~ tarafından 27 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Paradoks ~

    Paradoks ~ ... Elif ...

    Katılım:
    6 Eylül 2011
    Mesajlar:
    4.006
    Beğenileri:
    71
    Ödül Puanları:
    2.980
    Meslek:
    Yazılım mühendisi
    Yer:
    Konya
    Banka:
    114 ÇTL
    [​IMG]

    Malzemeler,

    5 parça tavuk but

    1 adet yumurta

    1,5 su bardağı mısır gevreği

    Damak tadınıza göre tuz, karabiber

    Kızartmak için 1 su bardağı sıvıyağ

    Hazırlanışı,

    Tavuk butlarını temizleyip yıkadıktan sonra kurulayın.

    Yayvan bir kaba yumurtayı kırıp karıştırın.

    Düz bir tabağa mısır gevreğini alın.

    Kızartma tenceresine yağı alıp kızdırın.

    Tavuk butlarını önce yumurtaya sonra mısır gevreğine bulayın.

    Kızgın yağda önlü arkalı kızartın.

    Fazla yağını çekmesi için kızaran tavukları havlu kâğıt üzerine alın.

    Ketçap, hardal ve patates kızartmasıyla servis yapabilirsiniz.

    Afiyet olsun.
     

Sayfayı Paylaş