1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Comparative - Superlative Alıştırma Testi

Konusu 'Pratik İngilizce - Practical English' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 24 Ocak 2013 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.784
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.064 ÇTL
    Comparative - Superlative Alıştırma Testi

    1) The leaves of my garden plants faded as soon as the weather became ........

    A) colder
    B) the coldest
    C) so cold as
    D) the colder
    E) so much cold as


    2) Of all the seasons in a year, summer is my favourite because it is .............

    A) hotter
    B) so hot
    C) hottest
    D) the hottest
    E) as hot as


    3) The less you eat, ........ , but I'm not sure if it is will be healthy.

    A) the thinnest you'll get
    B) the little fat you get
    C) the thinner you get
    D) as thin as you can get
    E) the more thin you can get


    4) The .......... this city grows, the ......... the problems become.


    A) as big as / worse
    B) big as / worst
    C) bigger / the bad
    D) biggest / as bad
    E) bigger / worse


    5) I'm sure ........ you see of Mary from Boston College, the more you like her.

    A) however much
    B) more than
    C) even the most
    D) the more
    E) much more


    6) Experience is just........ good training for a management.

    A) more important than
    B) the most important
    C) so important as
    D) the more important
    E) as important as


    7) Don't worry, you can play basketball ............... he can.

    A) much successful
    B) more successful
    C) as successful as
    D) the most successful
    E) so successful that


    8) Often the wealthy people of a country will get........ from a new mission than the working people.

    A) much
    B) more
    C) as much as
    D) the more
    E) the most


    9) Surely it is ....... for each business to produce a different product.

    A) more economical
    B) the economical
    C) most economical
    D) the most economical than
    E) such economical as


    10) I think it is much ....... to stay at home tonight than to go out.

    A) good
    B) better
    C) the better
    D) best
    E) the best

    Cevap Anahtarı
    1 - A
    2 - D
    3 - C
    4 - E
    5 - D
    6 - E
    7 - C
    8 - B
    9 - A
    10 - B
     

Sayfayı Paylaş