1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Çorba Servisi Özellikleri

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.480
    Beğenileri:
    5.784
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.064 ÇTL
    Davetlilerin önlerindeki kuver tabakları oturan kişinin sol tarafından alınarak sağ tarafından altlık tabağı ile birlikte takdim edilir. (Et sularıkonsomeler vb. çorbalar) büyük çorba kasesi hiçbir zaman oturan kişinin yanına kadar getirilip servis yapılması uygun değildir sıkışık hallerde davetlilerin fazla oluşundan önceden sıcak çorba servisi yapılır. Davetliler masaya oturduklarında önlerinde servis edilmiş olarak bulur.

    Zengin et suları ve kremalı çorbalar genel olarak fincanda servis edilir. Bu biçimde her kişinin önündeki düz tabak kaldırılır fincandaki et suyunun veya konsome kendi altlık tabağı ile servis edilir. Kremalı çorbalar konsomeler peynirli bisküvilerle birlikte servis edilir.
     

Sayfayı Paylaş