1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Çorbaları Süsleme ve Servise Hazırlama

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 21 Haziran 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ V.I.P

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    54.319
    Beğenileri:
    6.231
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Kadın
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    26.322 ÇTL
    Hazırlanan çorbaları göze hoş göstermek ve iştah açıcı hale getirmek için üzerine, maydanoz, nane veya baharat karışımı koymak suretiyle süsleyebilirsiniz.
    Yağ ve baharat karışımı hazırlanırken yağı tavada yakmadan eritip ateşten alıp içersine kırmızı biber koyup karıştırın, çorbayı servis kâsesine koyduktan sonra bu karışımı üzerine dökün.
    Nane ve maydanoz da yıkanıp kıyılıp veya yaprak halinde çorba servisine konduktan sonra üzerine serpilir. Çorbaların sıcak olarak masaya getirilmesi lâzımdır.
     

Sayfayı Paylaş