1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Dondurmaları Süsleme ve İkram Etme

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.611
    Beğenileri:
    5.937
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    3.727 ÇTL
    Dondurmalarıda yalnız başlarına kullanacakları zaman cazip hale getirmek için çeşitli takdim etme şekilleri vardır.
    Dondurmalar genellikle dondurma kabı denilen cam kristal gümüş iyi cins aliminyum v.s. maddelerden yapılmış dondurma kaplarında takdim edilmelidirler.
    Dondurmalar bu kaplara şu şekilde konur.
    Dondurma kabının alt kısmına çabuk erimiyen (kaymaklı vanilyalı çikolatalı) v.s. gibi sütle yapılmış dondurma konur. Bunların üzerine de meyveli dondurmalar renk uyumuna dikkat edilerek konarak takdim edilirler.
    Dondurmalar kedi dili v.s. gibi ince büsküvilerle takdim edilirse soğuklukları sağlık için daha az zararlı görünüşleri de daha güzel olur.
    Dondurmalar dondurma kaplarına dondurma kaşık veya özel araçlarla konacak olursa dondurma kabında daha güzel bir görünüş gösterirler.
     
Benzer Konular
  1. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    474
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    656
  3. Sayqı
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    495
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    528
    Görüntüleme:
    23.399
  5. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    980
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş