1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Ekmekte Antrikot (4 Kişilik)

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 8 Ocak 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    552
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    278 ÇTL
    MALZEMELER
    4 Dilim Tost Ekmeği
    4 Adet Antrikot
    4 Dilim Çedar Peyniri
    1/2 Çorba Kaşığı Tereyağı
    1 Kase İnce Kıyılmış Dereotu


    HAZIRLANIŞI
    Öncelikle mantarları yıkayıp,15 dakika limonlu suda bekletin.Dört parçaya kesip teflon tavaya koyun.Üzerine bir tutam tuz serpin.
    Mantarlar suyunu bırakıp çektikten sonra tavaya yarım çorba kaşığı tereyağı ve ince kıyılmış 1 kase dereotunu ekleyin.Birkaç dakika daha pişirin.
    Başka bir tavada antikotları kısık ateşte kendi yağıyla kızartın.Antrikotlar kızardıktan sonra tavada kalan etin yağına ekmekleri batırın.Daha sonra ekmeklerin üzerine antrikot ,mantar sote ve en üste de çedar peynirini koyun.
    Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 15 dakika pişirin,servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş