1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Elazahman Kebabı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Suskun tarafından 28 Nisan 2011 başlatılmıştır.

  1. Suskun

    Suskun V.I.P V.I.P

    Katılım:
    16 Mart 2009
    Mesajlar:
    23.242
    Beğenileri:
    276
    Ödül Puanları:
    6.230
    Yer:
    Türkiye
    Banka:
    2.052 ÇTL
    [​IMG]
    Gereçler:
    30 gr. Kuzu Kuşbaşı
    20 gr. Kıyma 40 gr. Pirzola
    20 gr. Tavuk Göğsü
    30 gr. Dana Kuşbaşı
    20 gr. havuç, taze fasulye, mısır, ıspanak
    20 gr. patates, kabak 2 çorba kaşığı çiçek yağı
    20 gr. pirinç 10 gr. sarımsak
    20 gr. kuru soğan, yeşil biber
    30 gr. domates
    5 gr. safran
    3 gr. karabiber, kekik
    Tuz

    Yapılışı:

    Kuşbaşı etleri ve tavuğu çöp şişe takın. Tuz, karabiber, kekik ve çiçekyağı ile marine edin. Kömür ızgarasında pişirin. Sebzeleri ayrı ayrı püre yapın. Pilavı safranla hazırlayın. Tabağın ortasına pilavı yerleştirin. Çevresine etleri ve püreleri estetik biçimde yerleştirerek servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş