1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Elbasan tava

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 8 Ocak 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.030
    Beğenileri:
    553
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    artık sadece eş ve anne
    Yer:
    Beşitaş'ın tam ortası
    Banka:
    309 ÇTL
    MALZEMELER
    2 adet orta boy soğan
    1kg kemikli kuzu eti
    350gr yoğurt
    2 adet yumurtanın beyazı
    4 yemek kaşığı un
    tuz ve karabiber

    HAZIRLANIŞI
    Soğanları küp şeklinde ince ince doğrayın.
    Kalın dipli bir tencerede soğanı ve kuzu etini birlikte 40-45 dakika pişirin(et suyunu çekip yumuşuncaya kadar).
    Pişen etleri fırına dayanaklı bir tepsiye alın.
    Başka bir kapta ise un,yumurta ve yoğurdu iyice karıştırıp tepsideki etin üzerine dökün.
    Önceden ısıtılmış sıcak fırında 15-20 dakika daha pişirin.sıcak olarak servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş