1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Erzincan leblebisi

Konusu 'İl İl Türkiye' forumundadır ve Çağlayağmur tarafından 13 Nisan 2013 başlatılmıştır.

  1. Çağlayağmur
    Hoşgörülü

    Çağlayağmur Mutlu Süper Moderatör

    Katılım:
    15 Aralık 2010
    Mesajlar:
    15.157
    Beğenileri:
    4.574
    Ödül Puanları:
    11.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Yer:
    Ankara
    Banka:
    1.571 ÇTL

    Erzincan, kendine özgü lezzetiyle ünlenen leblebisi ile önemli ölçüde ekonomik bir girdi sağlıyor. Leblebi yapılırken nohutlar sulama kazanında sulanıyor. Büyük tavlama kazanlarında tavlandıktan sonra bir süre bekletiliyor. Bu süre 20-30 gün arasında değişmekte. Nohutlar un malafak tavasından sonra kavurma makinelerine alıyor ve 140 derece ısıda kavruluyor.
     
Benzer Konular
  1. YoRuMSuZ
    Mesaj:
    4
    Görüntüleme:
    2.428
  2. LoSt_LoVe
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    2.888
  3. yeşüLL
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    506
  4. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    570
  5. Suskun
    Mesaj:
    1
    Görüntüleme:
    8.551
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş