1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Et Kesimi

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 21 Haziran 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.608
    Beğenileri:
    5.943
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    4.308 ÇTL
    Etlerin yemek salonunda kesilmesi sanat ve beceri işidir. Bu işlemi bilgili bir biçimde yapan kişiye «tranşör» denmektedir.
    Kesme arabasının kullanılmasında bir çok fayda vardır. Mutfağın işini azaltır, etlerin takdim biçimi bütüniyle daha güzeldir. Ayni zamanda ekonomiktir. Bazı kişiler çok az et almayı tercih ederler veya bazıları almak istemezler. Tranşör böylelikle arzu edildiği oranda eti kesmiş olur geri kalan et mutfağa gönderilir.
     
Benzer Konular
  1. gülüşüm
    Mesaj:
    3
    Görüntüleme:
    517
  2. e-PaCk
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.040
  3. Fonfe
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    378
  4. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    701
  5. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.352
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş