1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Yaklaşık 6 ay içinde forumda köklü değişimlerin olacağı bir sürümle karşınızda olacağız. Sistemi test etmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.degisim-sanat.com/_xf2/
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"KIRMIZI" konulu resimler için anketimiz açıldı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de ankete katılmaya davet ediyoruz...

Etlerin Kesilişi

Konusu 'Sofra Düzeni ve Servis' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 23 Ocak 2011 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.587
    Beğenileri:
    5.886
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Yer:
    ❤ Şehr-i İstanbul ❤
    Banka:
    3.555 ÇTL
    Etlerin yemek salonunda kesilmesi sanat ve beceri işidir. Bu işlemi bilgili bir biçimde yapan kişiye «tranşör» denmektedir.
    Kesme arabasının kullanılmasında bir çok fayda vardır. Mutfağın işini azaltır etlerin takdim biçimi bütüniyle daha güzeldir. Ayni zamanda ekonomiktir. Bazı kişiler çok az et almayı tercih ederler veya bazıları almak istemezler. Tranşör böylelikle arzu edildiği oranda eti kesmiş olur geri kalan et mutfağa gönderilir.
     
Benzer Konular
  1. jeriko
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    768
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    697
  3. ZeyNoO
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    508
  4. BeReNN
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    777
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş