1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Etli Pirinç Pilavı

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve yaren* tarafından 19 Ocak 2012 başlatılmıştır.

  1. yaren*
    Neşeli

    yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye

    Katılım:
    24 Haziran 2011
    Mesajlar:
    8.204
    Beğenileri:
    108
    Ödül Puanları:
    4.480
    Yer:
    Kimseye ihtiyacım yok ben kendime bile fazlayım...
    Banka:
    416 ÇTL
    [HR][/HR] [​IMG]

    Malzemeler:
    6 yemek kasigi tereyagi
    4 su bardagi tavuk suyu
    2 adet sogan
    1 bardak nohut
    250 gr et
    3 su bardagi piriinc
    karabiber ve tuz
    YAPILISI
    Uc yemek kagi tereyaginda soganlari pemelesinceye kadar kavurun.
    Uzerine etleri alip iyice soteleyin.Uzerine tuzunu karabiberinide ekleyip guzelce pisirin.
    Ayri bir tencerede ,Kalan 3 yemek kasigi tereyagini eritin.Nohutlari koyduktan sonra pirincini ilave edin.Uzerine suyunu tuzunu ekleyin.Nohutlu pilav pistikten sonra,istediginiz bir kalibin en altina etleri yerlestirip uzerine nohutlu pilavi iyice sikistirarak duzeltin. Biraz bekledikten sonra
    kalibinizi ters cevirin.

    Herkese afiyet olsun
     

Sayfayı Paylaş