1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Ev yapımı tavuk salamı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Çağlayağmur tarafından 27 Ocak 2013 başlatılmıştır.

  1. Çağlayağmur
    Hoşgörülü

    Çağlayağmur ... Süper Moderatör

    Katılım:
    15 Aralık 2010
    Mesajlar:
    15.094
    Beğenileri:
    4.419
    Ödül Puanları:
    11.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Yer:
    Ankara
    Banka:
    813 ÇTL
    [​IMG]

    Malzemeler
    2 diş sarımsak, Tuz, karabiber, 1 adet yumurta, 4 dilim kepekli ekmek, 1,5 kg yağsız tavuk eti

    Tarif
    Sarımsakları ezin ve havanın içinde biraz tuz ile ezip püre haline getirin. Kıyılmış maydonozu ekleyip ezmeye devam edin. Üzerine yumurtayı kırın, bolca karabiber, zeytinyağı ve yarım su bardağı su ekleyin.Ekmek dilimlerini mutfak robotuna koyup kıyın. Tavuk etlerini yıkayın ve mutfak havlusu ile iyice kurulayın. Makinedeki ekmeklerin üzerine koyup iri parçalar halinde kıyın.Tüm malzemeyi derin bir kapta karıştırın yapışmaz yüzeyli bir somun şeklinde ekmek pişirme kabının içine bastırarak yerleştirin.180'C ısıtılmış fırında 45 dakika pişirin. Soğumasını bekleyip dilimleyerek servis yapın. ​
     

Sayfayı Paylaş