1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Evde Dondurma Tarifi......

Konusu 'Çerez Çay Bahçesi' forumundadır ve ESmeRR<3 tarafından 13 Mart 2014 başlatılmıştır.

  1. ESmeRR<3

    ESmeRR<3 Üye

    Katılım:
    12 Mart 2014
    Mesajlar:
    42
    Beğenileri:
    35
    Ödül Puanları:
    380
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    :D
    Yer:
    Ew
    Banka:
    0 ÇTL
    Malzemeler:1 L yağlı süt , 1 tatlı kaşığı toz salep , Bir çay kaşığı vanilya , 1 su bardağı toz şeker...
    1-Bir kasenin içine toz şeker, salep, vanilya koyun ve karıştırın.
    2- Tencerenin içine 1 L süt koyun ve normal ısıda kaynatın.
    3-Üzerine hazırlanan toz şeker , salep , vanilya karışımı bitinceye kadar azar azar ekleyin.
    4-Tencere kaynamaya başladıktan sonra , ocak ısısını düşük ısı konumuna getirin.
    5-Tencere 10 dakika süre ile savrularak kaynatın.
    6-Süre bitiminde tencereyi ocaktan alın ve oda sıcaklığına düşünceye kadar bekletin.
    7-Ardından tencereyi kapalı olarak ,dondurucuya koyun ve 2 saat süre ile dondurucuda tutun.
    8- Süre bitiminde
     
    r0se bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş