1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Fırında Peynirli Sarma Biftek

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 13 Şubat 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.071
    Beğenileri:
    1.871
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    427 ÇTL
    Malzemeler :
    400 Gr. Biftek
    Kaşar Peyniri
    Tulum Peyniri Veya Keçi Peyniri
    Maydanoz
    Tuz
    Karabiber

    Panelemek İçin:
    Yumurta
    Söke Un
    Galeta Unu

    Salatası İçin:
    Karışık Yeşillik
    Çeri Domates
    Nar Ekşisi
    Zeytinyağı

    Hazırlanışı
    Bifteklerimizi buzdolabı poşetinin içine koyup iyice incelene kadar dövüyoruz. Kaşar peyniri uzun dilimliyoruz.

    İnce ince açtığımız bifteklerin içine tuz, karabiber, bir parça kaşar peyniri, keçi peynirini ve bir dal maydanozu koyup sarıyoruz. Bir kasede yumurtalarımızı çırpıyoruz. Sardığımız etleri önce yumurtaya ardından galeta ununa buluyoruz.

    Fırın tepsimize yağlamadan diziyoruz ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına koyuyoruz. Salatayı hazırlamak için; yeşilliklerimizi ve domateslerimizi doğruyoruz. Üzerine nar ekşisi ve zeytinyağını döküp karıştırıyoruz.

    Fırından çıkardığımız biftekleri kesiyoruz ve salatanın kenarlarına diziyoruz.
     

Sayfayı Paylaş