1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

"BENİM DÜNYAM" konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de bu yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Fırında Pilavlı Kuzu Gerdan

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Papatya tarafından 21 Kasım 2012 başlatılmıştır.

  1. Papatya
    Meşgul

    Papatya Sözlerimi Geri Alamam.* Süper Moderatör

    Katılım:
    6 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16.715
    Beğenileri:
    6.057
    Ödül Puanları:
    10.980
    Yer:
    Seattle.
    Banka:
    3.179 ÇTL


    [​IMG]

    Malzemeler:

    1 kg.haşlanmış kuzu gerdan eti
    2 soğan
    2 defne yaprağı
    4 diş sarımsak
    1 çorba k.domates salçası
    1 tatlı k.biber salçası
    tane karabiber
    tuz
    2.5 su b.pirinç
    1.5 su b.arpa şehriye et suyu tuz sıvıyağ

    Hazırlanışı :

    İlk olarak arpa şehriyeyi sıvıyağda kavurun. Rengini alınca üzerine doğranmış soğanları da ekleyerek kavurun.

    Soğanlar da kavrulduktan sonra pirinci de ilave edin. Tuzunu ayarladıktan sonra kavrulan pirinç ve arpa şehriyeyi tepsiye alın.

    Daha önceden tane karabiber, defne yaprağı ve sarımsak ile beraber haşladığınız etleri de tepsiye ekledikten sonra pişirecek kadar su vererek önceden ısıtılmış 200 derecede pişirin.

    Afiyet olsun.


     
Benzer Konular
  1. ZeyNoO

    Kuzu Kuzu Kuşu

    ZeyNoO, 27 Ocak 2012, Paylaşıldığı Yer: Mitoloji
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    591
  2. ZeyNoO
    Mesaj:
    9
    Görüntüleme:
    1.630
  3. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    395
  4. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    422
  5. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    425
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş