1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Fırında Tavuk Sarma

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve ukyo29 tarafından 18 Temmuz 2012 başlatılmıştır.

  1. ukyo29

    ukyo29 Katılımcı

    Katılım:
    12 Aralık 2010
    Mesajlar:
    103
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    620
    Banka:
    0 ÇTL
    Malzemeler:
    • 5 adet dövülmüş tavuk bifteği
    • 1 adet patates
    • 1 adet havuç
    • 3 kaşık konserve bezelye
    • 3 kaşık konserve mantar
    • 2 kaşık tereyağı
    • 1 su bardağı kaşar rendesi
    • Kekik, karabiber, tuz
    Yapılışı: Patates ve havuçları soyup küp şeklinde doğrayın. Mantarları iyice kıyın. Yağı tencerede eritin, patates, havuç, mantar ve bezelyeyi sote ederek kavurun. Tuz, karabiber ve kekik ilave edin. Tavukaları bir borcamın içine yerleştirin. Ortasına yeteri kadar sebzeli harçtan koyun. Harcın üzerine kaşar rendesi koyun. Bohça şeklinde kapatın. Açılmaması için kürdan batırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerine biraz tereyağı sürün. Tepsiye yarım çay bardağı su koyun. Fırında 30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş