Fırında Tavuk Sarma

Katılım
12 Arl 2010
Mesajlar
97
Beğeniler
0
#1
Malzemeler:
• 5 adet dövülmüş tavuk bifteği
• 1 adet patates
• 1 adet havuç
• 3 kaşık konserve bezelye
• 3 kaşık konserve mantar
• 2 kaşık tereyağı
• 1 su bardağı kaşar rendesi
• Kekik, karabiber, tuz
Yapılışı: Patates ve havuçları soyup küp şeklinde doğrayın. Mantarları iyice kıyın. Yağı tencerede eritin, patates, havuç, mantar ve bezelyeyi sote ederek kavurun. Tuz, karabiber ve kekik ilave edin. Tavukaları bir borcamın içine yerleştirin. Ortasına yeteri kadar sebzeli harçtan koyun. Harcın üzerine kaşar rendesi koyun. Bohça şeklinde kapatın. Açılmaması için kürdan batırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerine biraz tereyağı sürün. Tepsiye yarım çay bardağı su koyun. Fırında 30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
 

Benzer konular

Top