1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Fırında Ton Balığı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve MeRciMeK tarafından 20 Şubat 2010 başlatılmıştır.

  1. MeRciMeK
    Masum

    MeRciMeK V.I.P V.I.P

    Katılım:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    9.071
    Beğenileri:
    1.871
    Ödül Puanları:
    7.230
    Banka:
    427 ÇTL
    Malzemeler :
    Yarım Ton Balığı
    Tuz
    Karabiber
    Sıvıyağ

    Salatası İçin:
    Kıvırcık
    Turp
    Kırmızı Soğan
    Taze Nane
    Taze Soğan
    Limon
    Zeytinyağı

    Hazırlanışı
    Fırın tepsisine piyaz doğranmış soğan, havuç ve defne yaprağını balığın tam altına gelecek şekilde yerleştirin. Üzerine balığı oturtun. Dilerseniz balığı dilimleyerek de koyabilirsiniz.

    Tuzunu ve baharatlarını dökün. Dilimlenmiş yeşil limonu balığın üzerine dizin ve zeytinyağını dökün. İsteğe göre sarımsak da koyabilirsiniz. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirin.

    Üzeri yanmaması için yağlı kağıtla örtebilirsiniz. Salata malzemelerini karıştırın ve geniş bir servis tepsisinin kenarına yerleştirin. Tepsinin ortasına pişirmiş olduğunuz balığı koyarak servis edin.
     

Sayfayı Paylaş