1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

FISTIK EZMESİ (Antep)

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve Suskun tarafından 10 Eylül 2011 başlatılmıştır.

  1. Suskun

    Suskun V.I.P V.I.P

    Katılım:
    16 Mart 2009
    Mesajlar:
    22.970
    Beğenileri:
    309
    Ödül Puanları:
    6.230
    Yer:
    Türkiye
    Banka:
    21.078 ÇTL
    [​IMG]

    Malzeme:

    1 su bardağı tuzsuz, koyu yeşil antepfıstığı
    1.5 su bardağı pudra şekeri
    1 adet yumurtanın akı

    Yapilisi:

    Antepfıstıklannı kabukları çıkana dek haşlayın. Temiz bir bez üzerine sererek, kurutun. Makinede öğütün, öğütülmüş antepfıstıklarinı, pudra şekerine, 1 adet yumurta akı ilave edin. Bu karışımı, havanda macun olana dek dövün. Sonra rulo şeklinde yuvarlayın. İki parmak kalınlığında kesip, servis yapın
     
Benzer Konular
  1. kelebek
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    602
  2. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    963
  3. arz-ı hal
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    448
  4. Hazangülü
    Mesaj:
    5
    Görüntüleme:
    695
  5. Papatya
    Mesaj:
    2
    Görüntüleme:
    380
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş