1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz
Notu Gizle
Merhaba Ziyaretçi.

Forumda "YAZ" konulu resim yarışması düzenledik. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizi de yarışmaya katılıma davet ediyoruz...

Fransız Garnitürleri

Konusu 'Diyet / Mutfak' forumundadır ve ZeyNoO tarafından 28 Aralık 2012 başlatılmıştır.

  1. ZeyNoO
    Melek

    ZeyNoO ٠•●♥ KuŞ YüreKLi ♥●•٠ AdminE

    Katılım:
    5 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    58.608
    Beğenileri:
    5.943
    Ödül Puanları:
    12.080
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Muhasebe
    Banka:
    4.308 ÇTL
    Fransız Garnitürleri

    Garnitür; külbastı, biftek ve kebap gibi et yemeklerinin yanma konulan sebzeler demektir. Çorba ve et suları için de (ekmek garnitürü) yâni kuş lokumu gibi küçük doğranmış ekmeklerin tavada, yağda kızartılmasından ibarettir.

    Garnitürler için tercihan kullanılan kuru ve yaş sebzeler:
    • Ekmek
    • Patates
    • Bezelye
    • Mercimek
    • Fasulye
    • Nohut
    • Ispanak
    • Kuzukulağı
    • Enginar
    • Mantar soteleri
    • Kuşkonmaz
    • Hindiba
    • Domates vesairedir
    Bazı garnitür isimleri;
    • A la Jardiniere,
    • A la Milanaise,
    • A la Flamande ete.
     
Benzer Konular
  1. Suskun
    Mesaj:
    5
    Görüntüleme:
    1.268
  2. YoRuMSuZ
    Mesaj:
    6
    Görüntüleme:
    3.797
  3. cemree
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    599
  4. Suskun
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    1.075
  5. Papatya
    Mesaj:
    0
    Görüntüleme:
    619
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş