1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Garnitürlü Barbunya Balığı

Konusu 'Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri' forumundadır ve arz-ı hal tarafından 28 Nisan 2012 başlatılmıştır.

  1. arz-ı hal

    arz-ı hal Özel Üye Özel üye

    Katılım:
    29 Kasım 2011
    Mesajlar:
    9.017
    Beğenileri:
    539
    Ödül Puanları:
    5.980
    Meslek:
    İşe başlamadan tatile giren hakime
    Yer:
    yüreğinden uzaklar da...
    Banka:
    199 ÇTL
    Garnitürlü Barbunya Balığı

    MALZEMELER
    1 Kilo barbunya baligi
    2 Adet kabak
    2 Adet havuç
    3 Adet domates
    2 Adet sogan
    1 Su bardagi su
    5 Çorba kasigi zeytinyagi
    1 Tutam kirmizi safran
    1 Dis sarimsak
    5 Çorba kasigi mayonez
    4-5 Dal maydanoz
    3-4 Adet taze sogan sapi
    Tuz karabiber kekik

    YAPILIŞ TARİFİ
    Baliklari temizleyip yikayin.
    Süzgece alip suyunun süzülmesi için bekletin.
    Havuç ve kabaklari ince ince dilimleyip soganlari halka halka dograyin.
    Domatesleri dilimleyin.
    Baliklari firin kalibina dizin.
    Hazirladiginiz sebzeleri degisimli olarak baliklarin üzerine yerlestirin.
    Soyulmus sarimsak kiyilmis maydanoz kirmizi safran kekik tuz ve karabiber ilave edin.
    Zeytinyagi ve suyu ekleyip önceden isitilmis 180 dereceye ayarli firinda 20 dakika pisirin.
    Servis tabagina alip mayonez esliginde üzerine kiyilmis taze sogan sapi serperek servis yapin.
     

Sayfayı Paylaş