1. * 5651 Sayılı Kanun'a göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
    * Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan şekilde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahiplerinin İLETİŞİM bölümünden bize ulaşmaları durumunda ilgili şikayet incelenip gereği 1 (bir) hafta içinde gereği yapılacaktır.
    E-posta adresimiz

Grammar test - 004

Konusu 'Pratik İngilizce - Practical English' forumundadır ve Mc_ÖRGE tarafından 19 Aralık 2009 başlatılmıştır.

  1. Mc_ÖRGE

    Mc_ÖRGE HalaMadrid

    Katılım:
    15 Eylül 2009
    Mesajlar:
    1.648
    Beğenileri:
    83
    Ödül Puanları:
    1.330
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Kaptan
    Yer:
    İzmir
    Banka:
    714 ÇTL
    GRAMMAR TEST - 004
    1) ............... you help me with this heavy box?
    a. When**** b. Do**** c. Will ***
    d. Please**** e. How often
    *
    2) Let's forget about it all, ............... ?
    a. won't we**** b. will we**** c. don't we****
    d. shall we**** e. let us not
    *
    3) "Now, ............... would ever need such a stupid gadget?"
    a. When**** b. Who**** c. Which****
    d. What**** e. Whom
    *
    4) This is ............... exciting book I've ever read in my life!
    a. the more**** b. most**** c. more****
    d. the more and most**** e. the most
    *
    5) This ............... look like my umbrella; it ............... yours.
    a. mustn't / must be**** b. doesn't / must be**** c. is / isn't
    d. isn't / would be**** e. must / mustn't be
    *
    6) Would you like .............. more coffee? I'd like you to have .............. more.
    a. to have / no**** b. any / any**** c. to have / any
    d. some / some**** e. --- / no more
    7) I'd rather have it grilled ............... boiled.
    a. from**** b. that**** c. then**** d. to**** e. than
    *
    8) I ............... read a lot when I ............... a child.
    a. had to / had been**** b. used to / was****
    c. have / have been d. am used to / used to be****
    e. didn't / had been
    *
    9) By the time we got home, it ............... raining.
    a. had stopped *** b. has stopped**** c. stops
    d. didn't stop**** e. will have stopped
    *
    10) By the time we get home, it ............... raining.
    a. had stopped *** b. had't stopped**** c. stopped
    d. didn't stop**** e. will have stopped
    *
    11) The world ............... a lot since the days we were children.
    a. will change**** b. should change**** c. had changed
    d. is changing**** e. has changed
    *
    12) "Which of the two do you want to have?"* ".............. ."
    a. Everyone**** b. All of them**** c. Nothing
    d. Each one of them**** e. Neither one
    *

    13) Don't make .............. noise. Your father wants to get ............... sleep .
    a. no more / any more**** b. any more / some more
    c. some / some more d. any / no more****
    e. some / some
    *
    14) He ............... already left when we .............. there.
    a. has / got**** b. had / got**** c. will have / got
    d. would / got**** e. --- / would get
    *
    15) ............... you like to go to the pictures (movies) tonight?
    a. Should**** b. May**** c. Would****
    d. Might***** e. Could
    *
    16) ............... door of ............... garage was damaged.
    a. A / one**** b. A / a**** c. One / one****
    d. A / the**** e. The / the
    *
    17) The letter ............... addressed to the wrong person. It never got where it was supposed to go.
    a. will have been**** b. needn't be****
    c. must have been d. should have been****
    e. ought to have been
    *
    18) He was born ............... eleven p.m. ............... March 26th ............... the year 1987.
    a. on / at / in**** b. at / on / in**** c. at / in / in
    d. on / in / on**** e. in / on / at
    *
    19) ............... man you've been talking about has just gone into the greengrocer's across the street.
    a. ---**** b. Other**** c. The**** d. Which**** e. A
    *
    20) "............... did you two meet last night?" "How many times must I tell you? We didn't!"
    a. Where**** b. Please explain why *** c. Who
    d. Tell me when**** e. Whom
    *

    01. c 06. d 11. e 16. e
    02. d 07. e 12. e 17. c
    03. b 08. b 13. b 18. b
    04. e 09. a 14. b 19. c
    05. b 10. e 15. c 20. a
     

Sayfayı Paylaş